Седмицата на модата в Милано продължава и през вторият ден

...
Седмицата на модата в Милано продължава и през вторият ден
Коментари Харесай

Prada и завръщането на една от най-лесните за носене тенденции

Седмицата на модата в Милано продължава и през вторият ден най-очаквано и най-коментирано бе ревюто на Prada, с което тандемът Миуча Прада и Раф Симънс показа сбирка есен/зима 2022. За задачата двамата събраха на един подиум топмодели от разнообразни генерации. Шоуто бе намерено от, която дефилира с бял изчистен топ с мини лого на марката в композиция с блестяща текстурирана миди пола. След това Кендъл Дженър направи дебют на огненочервения цвят на косата си, до момента в който преминаваше по котешката пътека с асиметрично яке с пера и транспарантна миди пола.

Но нямаше по какъв начин внимание да не приковат и някои от дългогодишните вдъхновения на Prada, в това число Ерин О‘Конър, Лия Кебеде и Аризона Мюз, до момента в който на финала се появи звездата от сериала – Хънтър Шафър, която също беше облечена с бял потник и пола. С това още повече затвърди завръщането на тази класика, която ни е толкоз елементарно да съчетаваме както с дънки и необятни панталони, по този начин и с по-елегантни модели мини и миди поли.

В сбирката, както и при Fendi, видяхме това наслоение и съчетание на фини с по-груби материи, като този контрастност ускорява още повече чувство за грациозност и рафинираност, с което Prada постоянно се е отличавала като бранд. Нещо, с което ни прави нетърпеливи за идващия зимен сезон.

Вижте и видео от шоуто!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР