Седмицата на модата в Лондон изненада с нестандартни, експериментални модели

...
Седмицата на модата в Лондон изненада с нестандартни, експериментални модели
Коментари Харесай

5 тенденции от Седмицата на модата в Лондон


Седмицата на модата в Лондон изненада с ексцентрични, пробни модели и разбъркване на стилове, които сигурно ще дадат отражение върху уличната мода и облеклото ни в идващите месеци. Изящният тюл на Моли Годард, “въображаемите ” рокли на Симоне Роша и скулптурните рокли на Роксанда - имаше няколко повтарящи се тематики, които останаха блестящо в съзнанието ни.

Това, което забелязахме, е завръщането към природата и функционалното облекло. Ревютата на Erdem и Simone Rocha бяха изпъстрени с трагични рокли от тюл и кожени ръкавици до лакътя. Ето 5-те трендове от Седмицата на модата в Лондон, които ще виждаме на всички места през идващите месеци.
1. Елегантност и комфорт, въодушевени от природата


В един свят, който от ден на ден се характеризира с еластичност и комфорт, елегантното облекло, без да нарушава удобството, претърпява удивително възобновление като водеща фешън наклонност. От небрежни плетени пуловери до устойчиви на атмосферни въздействия, само че въпреки всичко стилни якета, оферират необятна гама от благоприятни условия за всеки мотив. От сбирката на Даниел Лий за Burberry до скандинавската марка Holzweiler, която също се показа по време на Седмицата на модата в Лондон, няколко марки използваха природата като максимален източник на ентусиазъм.


2. Вечерни рокли като от огромния екран


На ревютата на Erdem, Simone Rocha и Richard Quinn видяхме тоалети, почтени за огромния екран. Ефектът " Saltburn " (обсесията по кино лентата и невероятните дрехи, показани в него) се завихри в Седмицата на модата в Лондон. Дефилетата на Erdem и Simone Rocha бяха изпъстрени с трагични рокли от тюл и кожени ръкавици до лактите, които изглеждаха като извадени напряко от дрешника на Елспет Катън.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР