Седмичният план на военна диета изисква хората да спазват нискокалорична

...
Седмичният план на военна диета изисква хората да спазват нискокалорична
Коментари Харесай

Военна „тридневна“ диета за Отслабване с 10 кг

Седмичният проект на военна диета изисква хората да съблюдават нискокалорична диета в продължение на 3 дни и по-късно да се върнат към постоянното хранене в продължение на 4 дни. През първите 3 дни диетата лимитира дневния банкет на калории до 1400, 1200 и 1100 калории. Това е доста по-ниско от междинния банкет на възрастен!

Диетата е с високо наличие на протеини и ниско наличие на мазнини, въглехидрати и калории.

Тя също по този начин включва характерни комбинации от храни, с цел да се ускори метаболизма и да изгори мазнините. Въпреки името си, тази диета не е обвързвана с това по какъв начин се хранят хората в армията.

Какво съставлява военната диета?

Военната диета, наричана още 3-дневна диета, е диета за намаляване, която може да ви помогне да свалите до 4,5 кг за седмица. Това я прави идеалната диета за бързо намаляване с 10 кг.

Тридневната военна диета също носи няколко други имена, армейската диета, в това число военноморската диета и даже сладоледена диета.

Последователите на диетата настояват, че тя е основана от експерти по хранене в американската войска, истината обаче е е друга, тя не е обвързвана с нито една военна или държавна институция.

Както към този момент споменахме, известната военна диета включва 3-дневен проект за хранене, последван от 4 дни постоянно хранене, а седмичният цикъл се повтаря още веднъж и още веднъж, до момента в който достигнете до мечтаните килограми.

Трябва да се има поради обаче, че е невероятно е да се планува какъв брой килограми ще загуби човек при ограничаваща едноседмична диета, защото всеки е друг.

Освен това, хората постоянно напълняват бързо след прекъсване на която и да е от тези краткосрочни диети, в случай че не са изготвили проект за поддържане на достигнатите килограми.

План за хранене и лист за извършване на покупки

тридневна военна диета за намаляване с 10 кг

По-долу е даден тридневен проект за хранене. Има и обстоен лист за извършване на покупки за хората, които желаят да съблюдават тази диета.

Хората могат да пият вода през целия ден, както и 1-2 чаши черно кафе или чай.

Ден 1

Закуска: Половин грейпфрут, една филия изгорял самун, 2 супени лъжици тахан, 1 чаша кафе или чай

Обяд: Половин консерва риба звук, една филия изгорял самун, 1 чаша кафе или чай

Вечеря: 90 гр. месо, 1 чаша зелен боб, половин банан, една дребна ябълка, 1 чаша ванилов сладолед

Ден 2

Закуска: едно яйце, една филия изгорял самун, половин банан

Обяд: едно твърдо сварено яйце, 1 чаша извара, пет солени крекери

Вечеря: Сварена междинна наденица, 1 чаша броколи, половин чаша моркови, половин банан, половин чаша ванилов сладолед

Ден 3

Закуска: пет солени крекери, една дребна бучка сирене чедър, една дребна ябълка

Обяд: едно твърдо сварено яйце, една филия изгорял самун

Вечеря: 1 консерва риба звук, половин банан, 1 чаша ванилов сладолед

План за вегетарианско хранене

Предлага се и план за вегетарианско и веганско хранене:

Ден 1

Закуска: половин грейпфрут, една филия изгорял самун, 2 супени лъжици тахан, 1 чаша кафе или чай

Обяд: половин авокадо, 2 супени лъжици хумус, една филия пълнозърнест тост, 1 чаша кафе или чай

Вечеря: тофу (до 300 калории), 1 чаша зелен боб, половин банан, една дребна ябълка, 1 чаша ванилов сладолед (веганите могат да употребяват сладолед без млечни продукти)

Ден 2

Закуска: половин чаша варен фасул, една филия пълнозърнест тост, половин банан

Обяд: 1 чаша неподсладено соево, конопено или бадемово мляко, половин авокадо, 2 супени лъжици хумус, пет солени крекери

Вечеря: два вегетариански хот-дога без хляба, 1 чаша броколи, половин чаша моркови, половин банан, половин чаша ванилов сладолед (може да бъде без млечни продукти)

Ден 3

Закуска: една филия сирене чедър (за вегани, към 15–20 бадеми), пет солени крекери или половин чаша кускус или киноа, една дребна ябълка

Обяд: половин авокадо, 1 супена лъжица хумус, една филия пълнозърнест самун

Вечеря: половин чаша нахут, половин банан, 1 чаша ванилов сладолед (или сладолед без млечни продукти)

Списък за извършване на покупки

Следният лист съдържа питателните артикули, които хората ще би трябвало да купуват през първите 3 дни от седмицата на военна диета:

  • кафе и чай
  • един грейпфрут
  • два банана
  • две ябълки
  • пълнозърнест самун
  • нахут
  • тахан
  • яйца
  • три консерви риба звук
  • наденица
  • малко парче месо
  • зелен боб (пресен, замразен или консервиран)
  • дребна глава броколи
  • моркови
  • солени крекери
  • извара
  • малко количество сирене чедър
  • ванилов сладолед

Недостатъци на военна диета

Спазването на 3-дневния ограничаващ проект при военна диета може да аргументи няколко евентуални казуса.

Ограничен банкет на хранителни субстанции

Ниско многообразие на хранителни артикули в диетичните дни. Това значи, че хората мъчно ще си набират задоволително фибри, витамини и минерали. Тези хранителни субстанции са от значително значение за положителното здраве, производството на сила, детоксикацията и ефикасен метаболизъм.

Високо наличие на добавена сол, захар и наситени мазнини

Със солените крекери, тахана, хляба, наденицата, хот-дога и сиренето, диетата е много богата на модифицирани храни, които съдържат сол.

Наденицата и хот-дога, които диетата предлага да ядете, се състоят от модифицирано месо. Те съдържат високи равнища на наситени мазнини и натрий.

Планът за хранене всеки ден включва и ванилов сладолед, който може да съдържа високо наличие на захар. Хората биха могли да заменят сладоледа с 300 калории здравословни плодове, зеленчуци или пълнозърнести храни, които липсват в проекта.

Калориите са прекомерно малко с цел да правите физически извършения

Яденето на по-малко от 1400 калории в диетичните дни може да е предизвикателство за тренировките, изключително за всевъзможни по-интензивни действия.

Яденето на задоволително калории през 4-те почивни дни ще разреши на хората да упражняват по-лесно. Привържениците на диетата обаче предлагат да се придържате към по-малко от 1500 калории.

Объркваща просвета

Военната диета допуска, че хората, които не харесват или не могат да ядат грейпфрут, го сменят за чаша вода със сода, с цел да продължат да поддържат алкална среда.

Вярно е, че храните могат да трансформират pH от киселинно на алкално. Това обаче визира на първо място киселинността или алкалността на урината на човек. РН на храните в диетата не въздейства задоволително на кръвта или метаболизма на човек, с цел да повлияе доста на наддаването или загубата на тегло, макар че може да повлияе на други аспекти на здравето.

Всички плодове създават алкални странични артикули в тялото. В резултат на това промяната на един плод с различен плод би трябвало да е задоволителна.

Високопротеиновият аспект на диетата ще докара до нараснала киселинност на урината. В резултат на това не е подобаваща за някой, който има проблеми с бъбреците или подагра.

Предимства на военна диета за бързо намаляване

В кратковременен проект военната диета може да бъде от изгода за намаляване. Особено в случай че търсите диета за бързо намаляване с 10 кг.

Лесно е да се съблюдава, тъй като включва стеснен брой храни с елементарни насоки и способи за подготвяне на храната.

Също по този начин не ви лишава от вкусния сладолед.

Препоръчителният план за хранене за 4-те почивни дни разрешава огромно многообразие от зеленчуци и плодове, а също по този начин включва пълнозърнести храни, бобови растения и разнообразни благоприятни условия за избор на храната.

Диетата се концентрира върху протеините, които усилват възприятието за задоволеност, поддържат мускулната маса и обезпечават сила за ежедневните действия.

Важно е да се поддържа мускулната тъкан, защото тя способства директно за метаболизма на човек.

Диета за бързо намаляване с 10 кг

Тази тридневна военна диета стана извънредно известна, тъй като твърди, че можете да отслабнете с 4,5 кг за една седмица!

Възможно ли е да постигнете този резултат и да отслабнете 10 гк за към 2 седмици?

Теоретично тази скорост на намаляване е допустима за хора с наднормено тегло, които мощно лимитират калориите. Повечето загуба на тегло обаче ще се дължи на загуба на вода, а не на мазнини.

Заключение

Военната диета включва ограничение на потреблението на калории за 3 дни и по-късно обикновено ядене през идващите 4 дни. За да усъвършенстват загубата на тегло, тези които търсят диета за бързо намаляване с 10 кг., може да изискат да понижат калориите и през останалите 4 дни на отмора.

Следването на военна диета може да бъде дейно и безвредно в кратковременен проект, само че дълготрайното съблюдаване има свързани опасности. Те включват възобновяване на изгубеното тегло откакто спрете диетата, изключително в случай че хората понижават приема на калории през всички дни от седмицата.

Диетата е с доста стеснен избор и включва някои храни с високо наличие на наситени мазнини, сол и захар. Тя също по този начин предизвиква яденето на нездравословни модифицирани меса и подценява потреблението на зеленчуци.

Ако съществено желаете с отслабнете и да задържите постигнатото, тогава има други способи за намаляване, които са доста по-добри от военната диета.

Прочети Още:
1. Как да отслабна в корема? Вижте 20 ефикасни съвета (подкрепени от науката)
2. 26 Съвета за намаляване, учредени на доказателства
3. 6 стъпки към сполучливо намаляване при дамите

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР