Седемчленна група, сред която и четирима български граждани, са задържани

...
Седемчленна група, сред която и четирима български граждани, са задържани
Коментари Харесай

Испанските власти разбиха ОПГ за трафик на крадени коли, сред задържаните има и четирима българи

Седемчленна група, измежду която и четирима български жители, са арестувани в Испания след извършено следствие за противозаконен трафик на коли, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Действията на иберийските управляващи са подхванати след поредност от интервенции, осъществени у нас от чиновници на ГДНП за незаконно отнети коли, извършени в интервала май - октомври предходната година в няколко области на страната. В рамките на следствието българските криминалисти почнали да работят и по изясняване на случаи за незаконно отнети нови коли. Според първичните данни главно тези коли били незаконно отнемани на територията на столицата и регистрирани след смяна на фабричните им номера. В хода на дейностите си тогава чиновниците на ГДНП са задържали над 20 такива автомобила. За други била добита информация, че са били с изменени данни и изнесени в Испания, за което навреме са подадени данни на управляващите в Мадрид. 

В резултат на дейния действен продан и подхваната на територията на Кралство Испания интервенция, през януари тази години са осъществени арестите на седмината участници в незаконната група. Открити са 10 автомобила, като по предварителни данни са оценени на към 350 000 евро.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР