Седем души загинаха при катастрофа на магистрала в бразилския щат

...
Седем души загинаха при катастрофа на магистрала в бразилския щат
Коментари Харесай

Седем души загинаха при катастрофа на автобус, превозващ футболни фенове в Бразилия

Седем души починаха при злополука на автомагистрала в бразилския щат Минас Жерайс в ранните часове на неделя, оповестиха управляващите. Автобусът е превозвал почитатели на футболния тим Коринтианс, които се прибирали от мача против Крузейро в Бело Оризонте.

Пътниците споделиха, че 43 души са били в транспортното средство, на което са отказали спирачките към 2:50 сутринта. Автобусът се е блъснал и се е преобърнал в дере, съгласно пожарникарите.

Властите заяви, че 36 души са ранени, 27 от тях са откарани в лечебни заведения, а един е в тежко положение, само че без заплаха за живота.

Коринтианс изрази своята съпричастност към фамилиите на жертвите. Няколко други бразилски футболни клуба също изрекоха съболезнования.

Президентът Луис Инасио Лула да Силва, който е почитател на Коринтианс, сервира съболезнования на фамилиите и приятелите на жертвите.

" Надявам се на бързо възобновяване на ранените и следствие на аргументите за случая. Имаме потребност от успокоение и транспортни средства в положително положение по пътищата, тъй като няма метод да възстановим изгубените животи ", написа Лула в обществените мрежи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР