Себастиен Ожие ще запази вярата си в новия аеродинамичен пакет

...
Себастиен Ожие ще запази вярата си в новия аеродинамичен пакет
Коментари Харесай

Ожие ще задържи новите аеро елементи на автомобила си

Себастиен Ожие ще резервира вярата си в новия аеродинамичен пакет на своя спортен Ford Fiesta, макар че той не работеше както би трябвало по време на последния минал кръг от Световния рали шампионат (WRC) - рали Финландия. Французинът ще употребява новия аеро съставен елемент в Германия този месец, като се надява да не се постанова да разчита на помощ от своите съотборници, както стана през уикенда.
Ogier to keep aero upgrade - https://t.co/d7xx4OwSkU pic.twitter.com/FTcwfjdOXg
— WRC (@OfficialWRC) August 1, 2018
Ожие направи и много промени по настройките в опитите си да изкопчи по-висока скорост, само че това по този начин и не докара до стремежи резултат. Веднага след финала на надпреварата плъзнаха спекулации, че Ожие ще се върне към остарелия вид, до момента в който новият ще претърпи спомагателни проби. Петкратният първенец обаче удостовери, че ще резервира автомобила подобен, какъвто е.

" Очаквахме да сме по-добри от това, което показахме. Миналата година във Финландия автомобилът ни се представяше на по-високо равнище. През 2017-а всеки водач записа по една етапна победа, до момента в който тази година не го направи никой ", показа Ожие.

Въпреки кошмарното си съревнование, Себ понижи с шест точки изоставането си в генералното класиране от Тиери Нювил (Hyundai) и към този момент има 21 точки за наваксване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР