се присъединява към групата британски актриси, които се превъплъщават в

...
се присъединява към групата британски актриси, които се превъплъщават в
Коментари Харесай

Кейт Уинслет скоро ще изиграе една от големите роли в живота си

се причислява към групата английски актриси, които се превъплъщават в облиците на известни военни репортери.

ще изиграе Лий Милър в биографичен филм (който още няма заглавие), отдаден на известната американска фотографка, модел, актьор и сътрудник, която е била водеща фигура в отразяването на Втората международна война за сп. Vogue. На нея светът дължи едни от най-чудовищните фрагменти от концентрационни лагери, привличащи погледите на целия свят върху нацистката свирепост.

Филмът е финансиран от eOne, ще се основава на разказите на сина на Лий Милър, Антъни Пенроуз, в единствената публична биография – " Животът на Лий Милър ". Все още не се знае по кое време тъкмо през 2018 година ще може да забележим кино лентата. За него Антъни Пенроуз дава достъп до всички аспекти от живота и историята на Лий Милър, посредством изявленията, персонални архиви, както и архиви, благосъстоятелност на Шотландската национална изложба в Единбург.

Преди няколко месеца Розамунд Пайк подписа за ролята на различен американски боен сътрудник – Мари Колвин, в идния " Лична война ". Мари Колвин е отразявала споровете в Чечня, Косово, Сиера Леоне, Зимбабве. Загива през 2012 година в Сирия.

През юни пък беше оповестено, че Кери Мълиган ще взе участие като Кейт Уеб, австралийски кореспондент, която е била арестувана в плен за 23 дни по време на войната във Виетнам. Филмът " От другата страна " също се чака следващата година.

 

По материал от Hollywood Reporter
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР