се появи в емоционално видео онлайн, за да окаже подкрепа

...
се появи в емоционално видео онлайн, за да окаже подкрепа
Коментари Харесай

Адел с трогателно видео в памет на жертвите на Гренфел Тауър

се появи в прочувствено видео онлайн, с цел да окаже поддръжка на оживелите от пожара в " Гренфел Тауър, част от виртуална мемориална работа, която отбеляза третата годишнина от нещастието. Във видеото, което беше оповестено в YouTube канала на Grenfell United в неделя вечерта, певицата беше очевидно разчувствана и на моменти изглеждаше, че ще се разплаче: " Здравейте, тук е Адел. Искам да изпратя любовта си на всички вас през днешния ден и да ви уведомя, че и през днешния ден, както постоянно, сте в мислите ми ". Адел още веднъж застава в поддръжка на жертвите и роднините им, като потвърждава, че геният ѝ на певица и промененият ѝ външен тип не са единствените ѝ качества.

" Въпреки че тази работа се случва във виртуалния свят, продължава да е в действителност значимо да скърбим дружно и да си спомняме онази нощ, да си дадем сметка къде сме в този момент и да честваме живота, с който жертвите се простиха в нелепия случай. Мисля, че тази година – повече от всеки път, е в действителност уместно време за нас да работим в посока приятелство и съчувствие, неприкритост и неизменност. Упоритост в отговорите. Устойчивост за деяние. "



" Доказан факт е, че ние, хората, сме стадни животни, не трябва да оставаме сами, имаме потребност един от различен, с цел да оцелеем. И това е нещо, което в действителност оценявам в общността на Гренфел. Никога не съм бил толкоз разчувствана и по този начин въодушевена от група хора преди, вашата сила е впечатляваща ", добави певицата. 

Преди три години при пожар, обхванал бързо цялата 24-етажна жилищна постройка " Гренфел Тауър " в Лондон, починаха 71 души. В постройката, в която имало 120 жилища, избухнал пожар, като алармената апаратура не се била задействала. Това довело и до трагичния брой хора, изгубили живота си. 

 
Дж. К. Роулинг: " Не е език на омразата, когато казваш истината! "  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР