СДВР активно използва социалните мрежи. Столичната полиция публикува над 50

...
СДВР активно използва социалните мрежи. Столичната полиция публикува над 50
Коментари Харесай

СДВР издирва осъден, той им пише във Фейсбук

СДВР интензивно употребява обществените мрежи. Столичната полиция разгласява над 50 фотоси на наказани и укриващи се лица в профила си във фейсбук.
За всеобща изненада обаче един от търсените се включи с мнения под фотографията си. Става дума за родения през 1981 година Красимир Тончев, който е наказан и търсен от полицията. Тончев не просто писа на полицията, само че даже остави телефон, на който да бъде потърсен.

„ Телефонът ми е 0 0 3 5 9 8 8 4 7 7 2 5 5 9 аз Няма от какво да се тормозя това всичкото е от един от любовниците на Татяна Кирилова Георги Георгиев “, написа Тончев.

„ Татяна Кирилова унищожи живота ми от таксите кафета заведения за хранене тя съумя да ме заноли единственото хубаво нещо от нея ми останаха двете ми деца. А в този момент откогато се махна от живота ми съумях да си стъпя на краката още веднъж “, описа тежката си история още Тончев.

Под друга фотография, пусната от Столична дирекция на вътрешните работи пък, написа явно чиновник в пандиза в Стара Загора, съгласно който един от търсените си излежава присъдата там.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР