СДС категорично не приема идеята на бъдещата четворна коалиция за

...
СДС категорично не приема идеята на бъдещата четворна коалиция за
Коментари Харесай

СДС скочи на новата коалиция: Промяната вече е ясна - започна с увеличение на осигурителната тежест! Дали ще са доволни хората, които ги подкрепиха

СДС изрично не приема концепцията на бъдещата четворна коалиция за нарастване на оптималния застрахователен приход. Това декларират своя позиция от Съюз на демократичните сили.

Ето какво означават още от Синята централа:

Да повишиш размера му, изключително в условия на рецесия, значи:

1. Да отнемеш едно от дребното преимущества на българския бизнес.
2. Да смачкаш в допълнение конкурентоспособността на българските компании, които така и така са на опашката в Европейски Съюз.
3. Да обезсърчиш най-предприемчивите и най-инициативните, които без друго заплащат най-високите вноски, и то постоянно, и поемат най-голямата тежест и все още.
4. Да попречиш за одобряването на най-важната каста за всяка претендираща за добър стандарт страна – междинната класа.
5. Да принудиш високо квалифицирани експерти, които останаха или се върнаха в България поради високите заплати в техния бранш, да потърсят работа в чужбина.
свързани новини92850преди 18 часа
Затова ние, от Съюз на демократичните сили, заставаме изрично в поддръжка на декларацията на IT -сектора за опазване на оптималния застрахователен приход на 3000 лв..

Родният бизнес има потребност от поддръжка, а не от спомагателни затрудения. Носителите на смяната би трябвало да са наясно с това.

За страдание, тяхното предложение за повишение на оптималния застрахователен приход, приказва за съществено разминаване сред предизборни обещания и следизборни планове!

Промяната към този момент е ясна - стартира с нарастване на осигурителната тежест! Дали ще са удовлетворени хората, които ги поддържаха?!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР