Сдружението Приятели на животните“ във Велико Търново продължава коледната си

...
Сдружението Приятели на животните“ във Велико Търново продължава коледната си
Коментари Харесай

Продължава набирането на средства за бездомните животни във Велико Търново

Сдружението „ Приятели на животните “ във Велико Търново продължава коледната си благотворителна акция за набиране на средства за храна и кастрации на бездомните кучета и котки в града и за подкрепяне работата на общинския подслон.

Бездомните животни могат да бъдат подкрепени с покупката на ръчно направени сувенири, картички, календари и декорация от къщичката на сдружението „ Приятели на животните “ на коледния базар във Велико Търново: 

„ За лекувания, някакви незабавни интервенции, основно за кастриране на котки, за приюта за храна “, изясни доброволка защо ще се употребяват набраните средства.  

Финансовата си поддръжка дават доста великотърновци: 

„ Обичам животните, жалост ми е за тях, изключително в този момент през зимата. Искам да оказа помощ за набиране на средства за бездомните животни “. 

„ И те са душички. В къщи имаме животно, отнасяме се с доста обич към него, взели сме го от улицата. Всеки има право да бъде обичан “. 

По време на миналогодишната акция бяха събрани 9306 лева Отделно бяха дарени храни за кучета и котки, одеяла и други консумативи.  

Къщичката за бездомните животни в парка „ Марно поле “ във Велико Търново ще работи до края на годината. 

 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР