Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите във Велинград и Западните Родопи

...
Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите във Велинград и Западните Родопи
Коментари Харесай

Хотелиерите във Велинград искат смяната на министър Динкова

Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите във Велинград и Западните Родопи изпратиха писмо до вицепремиера и министър на външните работи и възможен предстоящ министър председател Мария Габриел, в което упорстват за промяната на министъра на туризма Зарица Динкова при ротацията. „ Като ръководител на най-голямата районна браншова организация в регион Велинград и Западни Родопи в региона на туризма, бих желал да изразя сериозната си угриженост, ако Зарица Динкова продължи да заема поста министър на туризма и след ротацията “, написа ръководителят на сдружението Златко Златанов в своето мнение, което беше изпратено и до TravelNews.

Ние сме надълбоко разочаровани от нейната некадърност да осъществя съответни и ефикасни ограничения за подкрепяне на туристическия бранш в района. Въпреки многократните ни опити и публични писма да получим подпомагане за организирането на най-мащабното, съгласно нас, туристическо събитие за 2024 година, не срещаме схващане, нито поддръжка в нейно лице, изяснява Златанов.

„ Убедени сме, че министър Динкова има знания и опит в други сфери на ръководство, само че времето, през което тя беше министър на туризма, сподели, че не има нужните професионални и персонални качества, с цел да заема този пост “, показва Златко Златанов. Организацията упорства за назначението на дипломиран и деятелен водач, който да може да поеме и осъществя съответни ограничения за подкрепяне на туризма в района на Велинград и Западни Родопи. Според тях е нужна нова визия и тактика, която да се концентрира върху развиването на туристическия капацитет на този регион и насърчаването на вложения в туристическата инфраструктура и услуги.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР