Сдружението Левски на левскарите“ инициира отворена подписка, достъпна за всеки

...
Сдружението Левски на левскарите“ инициира отворена подписка, достъпна за всеки
Коментари Харесай

„Левски на левскарите“ пусна отворена подписка за придобиването и контрола над клуба

Сдружението „ Левски на левскарите “ инициира отворена подписка, налична за всеки почитател на „ сините “, в която те ще могат да покажат дали управлението на клуба да бъде в ръцете на последователите, а не на настоящия мажоритарен притежател Наско Сираков.


Припомняме, че сдружението изиска от Сираков да подава акциите в касата на клуба на своя конференция. Такава ще има и на самия Сираков, който дружно с изпълнителния шеф Даниел Боримиров и члена на Управителния съвет Борислав Георгиев ще приказват пред медиите в сряда.

Ето какво написаха от „ Левски на левскарите “:

„ На вниманието на цялата синя общественост,

Сдружение „ Левски на Левскарите “ инициира отворена подписка, налична за всеки левскар (независимо дали е член или не на Сдружението), с един главен фундаментален въпрос:

„ Приемате ли за съществена и неотменима стратегическа цел на Левскарите придобиването и контрола над „ Професионален футболен клуб Левски “, посредством основаване на платформа и механизми за либерален избор на управление на Клуба? “

Събирането на имена и подписи ще стартира на 13-ти декември, сряда от 10:00 часа, пред офиса на Сдружението на стадион „ Георги Аспарухов “, Сектор А.

Очакваме левскарите да проявят присъщите им воля, неотстъпчивост, кураж и свободолюбие! Разчитаме, че стартирането на подписката ще даде подтик за идните дейности в битката за връщането на Левски в ръцете на изконните му притежатели - неговите последователи.

Елате на " Герена " и дано ясно и изрично да заявим желанието си за промяна на порочния модел с подобен, който прилича на Левски - либерален, почтен и кардинален.

Новата орбита се състои в полагането на задружните ни старания, а не в омръзналите ни до болежка ехидни, мъгляви и потвърдено лъжливи " обещания ".

Само ЛЕВСКИ! “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР