Schroders отчете разходи за преструктуриране от £86,2 милиона миналата година

...
Schroders отчете разходи за преструктуриране от £86,2 милиона миналата година
Коментари Харесай

Печалбата на Schroders пада поради съкращения на разходите

Schroders регистрира разноски за преструктуриране от £86,2 милиона предходната година като част от „ начинания за успеваемост “ за възстановяване на представянето си, трансформирайки се в последния управител на активи, който подхваща стъпки за ръководство на разходната си база в тежка заобикаляща среда.

Мениджърът на активи сподели в четвъртък, че разноските за преструктуриране включват понижаване на офис отпечатъка и усъвършенстване на софтуера, пренасяне на функции в ръководството на благосъстоянието и загуба на работни места за стимулиране на бъдещия напредък. Обвиненията значат, че облагата преди налози е спаднала със 17 % на годишна база до £487,6 милиона.

„ Важно е да останем здрав бизнес и да получим вярната разходна база през тази година “, основният изпълнителен шеф на Schroders сподели Питър Харисън пред Financial Times. „ Нуждаехме се от някои нови благоприятни условия и премахнахме пласт от разноски. Въпреки съществуването на напън в обичайния свят на ръководство на активи от пари в брой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР