Считано от 19 март до 21 април включително мексиканските власти

...
Считано от 19 март до 21 април включително мексиканските власти
Коментари Харесай

Мексико ограничава преминаването през сухопътните си граници

Считано от 19 март до 21 април в това число мексиканските управляващи вкарват ограничаване за прекосяване през сухопътните северна и южна граници на страната, като се изключи неотложни случаи. В формалното известие на Секретариата на външните връзки на Мексико се споделя, че мярката се подхваща за преодоляване разпространяването на пандемията от COVID-19, предадоха от Министерство на външните работи.

Въздушните и морските граници на Мексико остават публично отворени за влизане и излизане на жители, без значение от задачата на пътуването. Не се изисква даване на негативен тест за COVID-19. Въпреки това, управляващите упражняват прецизен миграционен надзор, като при влизане в страната е евентуално да ревизират жителите за документи, обосноваващи задачата на пътуването.

Всички пасажери следва да показват попълнена в деня на идването декларация, която е налична на този адрес. Декларацията може да Ви бъде връчена и от самолетната компания и да бъде попълнена ръчно. За незабавни случаи жителите могат да се свържат с посолството ни на телефони: +52 55 5596 3283 или в извънработно време на (+52 1) 55 6064 5199 (044 55 6064 5199, когато се набира от стационарен телефон в Мексико и 55 6064 5199, когато се набира от мобилен телефон на мексикански мобилен оператор на територията на Мексико), както и по имейл [email protected]
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР