Считаният за нов старши треньор на Лудогорец Димитър Димитров избра

...
Считаният за нов старши треньор на Лудогорец Димитър Димитров избра
Коментари Харесай

Херо си избра помощниците за Лудогорец

Считаният за нов старши треньор на Лудогорец Димитър Димитров избра кои да бъдат помощниците му при първенците. Както към този момент стана ясно, Херо ще размени Георги Дерменджиев отпред на " орлите ". Ръководството на Лудогорец през днешния ден одобри оставката на досегашния ментор и при започване на идната седмица се чака публично да назначи бургазлията.

Наставникът на Оборище (Панагюрище) Георги Чиликов ще влезе в екипа на Димитров. Той ще води за последно отбора от Втора лига в събота при гостуването на Нефтохимик, след което ще се раздели със скромния клуб по взаимно единодушие. Освен Чиликов, асистент на Херо ще бъде и досегашният му помощник в Иртиш Петър Колев. 

Очаква се в Лудогорец като треньор на вратарите да се завърне Любомир Шейтанов, един от най-хубавите експерти в тази област у нас.

Димитър Димитров ще даде през днешния ден конференция в Казахстан, а в събота ще се прибере в България. Той оставя Иртиш на четвърто място в локалното състезание и след два изиграни кръга в шампионата Лига Европа това лято.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР