Сбогом, моя любов! Чуй ме, викам след теб.... Да се

...
Сбогом, моя любов! Чуй ме, викам след теб.... Да се
Коментари Харесай

Джиджи Хадид и Зейн Малик: още един шанс за любовта

" Сбогом, моя обич! Чуй ме, крещя след теб... ". Да се върнеш отново към мен обаче. През годините Джиджи и Зейн неведнъж се събираха и разделяха. Двамата се срещнат за първи път през ноември 2015 година, когато си тръгват заедно от Американските музикални награди. И оттогава насам непрекъснато споделят фотоси, даже когато не са дружно като двойка.

Една година всичко сякаш се развиваше сносно, до момента в който през януари 2016 година Малик показа в свое изявление, че двамата са просто " положителни другари ". Но телефона на Джиджи е доказателство за тъкмо обратното – фотографията й при заключен екран е... Зейн. Малко по-късно пък моделът се появява във видеоклипа на Зейн към песента му Pillowtalk, където ясно се вижда, даже и в случай че изключим актьорската игра, че сред двамата несъмнено прехвърчат искри. 



Всичко продължава като че ли повече от отлично до март 2018 година, когато в Туитър Зейн споделя, че той и Хадид са прекратили връзката си. Малко по-късно Джиджи удостоверява това. Те имат доста натоварени работни графици и е повече от учудващо, че не са взели решението по-рано. 

 

pic.twitter.com/4st0iU9zHg
— zayn (@zaynmalik) March 13, 2018
Това обаче трае доста малко и двамата се събират още веднъж малко по-късно през годината. Техни другари споделят, че двамата в действителност си липсват. В свое изявление Зейн споделя, че не е нужно да поставя твърд статус на връзката им: " Ние сме задоволително огромни хора към този момент... Защо би трябвало да разгласяваме статут?! Не е належащо да му слагаме етикет. Благодарен съм, че срещнах Джиджи в живота си. Докато записвах първия си албум, имах възприятието, че пред мен няма вероятност. Това може да се дължи на пубертет, хормони или го наречете, както желаете... Джиджи обаче ми оказа помощ да виждам над нещата доста по-позитивно и да знам, че всичко ще бъде наред ".
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Gigi Hadid (@gigihadid) на Юли 13, 2017 в 6:22 PDT

Има и още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР