Сблъсъци избухнаха тази събота в Париж по време на демонстрация

...
Сблъсъци избухнаха тази събота в Париж по време на демонстрация
Коментари Харесай

Сблъсъци при протест в Париж, 120 души са арестувани

Сблъсъци избухнаха тази събота в Париж по време на проява на " жълтите жилетки ", които стачкуват всяка събота от ноември насам против обществената и данъчната политика на държавното управление, съобщи Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Кадри, публикувани от френските медии, както и видеоклипове от обществените мрежи, демонстрират участници в митинга, които разрушават и палят бариери из парижките улици, а мнозина хвърлят бомбички, показва ТАСС. Полицията неведнъж употребява против стачкуващите шокови гранати и сълзотворен газ. Дотогава демонстрацията, събрала хиляди протестиращи, протичаше умерено, добавя Агенция Франс Прес. 

Префектурата заяви за 126 души, откарани в полицейските ръководства, и за над 11 хиляди подложени на превантивни инспекции от органите на реда.

Според телевизия Бе Еф Ем по-рано през днешния ден президентът Еманюел Макрон незабавно е извикал вътрешния министър Кристоф Кастанер, който да му рапортува за развиването на обстановката, прибавя ТАСС.

Днес се чакаха и шествия в разнообразни райони на Франция, само че Париж наподобява остава център на вълненията по време на 23-ата поредна протестна събота, отбелязва Агенция Франс Прес.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР