Създаването на Българо-македонския бизнес клуб има за цел да подпомогне

...
Създаването на Българо-македонския бизнес клуб има за цел да подпомогне
Коментари Харесай

Лазар Младенов: Бизнес-клубът ще създаде условия за истински връзки между Македония и България


Създаването на Българо-македонския бизнес клуб има за цел да подкрепи връзките на фирмите от двете страни. По този метод ще се промени и ще изчезне този напън, който съществува върху българите у нас.

Това сподели ръководителят на Българския културен клуб в Скопие Лазар Младенов във връзка основаването на новата бизнес-организация, на чиято промоция в македонската столица участва и българският вицепрезидент, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Според Младенов след идването на новото ръководство в Република Македония преди 6 месеци "в обществото се усеща демократратизация, за която и членовете на техния клуб са се борили и са взели участие в митингите проведени от тогавашната съпротива през 2015-та година".

"Ние, не сме единствено най-романтичната част от българската история. Това го споделят политиците. Ние желаеме да бъдат основани условия за доближаване сред двете страни, в това число и в бизнеса - с една дума да има цялостно нормализиране на двустранните ни връзки, както това става и с останалите прилежащи държави", сподели още Лазар Младенов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР