Създаваме любовни връзки, защото имаме нужда да бъдем обичани, да

...
Създаваме любовни връзки, защото имаме нужда да бъдем обичани, да
Коментари Харесай

САМО ЗА ЖЕНИ: Тези знаци издават, че не го обичате истински

Създаваме любовни връзки, тъй като имаме потребност да бъдем обичани, да обичаме. Търсим в индивида до себе си най-хубав другар, сродна душа. Търсим сътрудник, някого, с който можем да се свържем. Но не всеки път съумяваме да бъдем във взаимоотношения с такава персона.

Има дами, които не могат да си показват концепцията да са необвързани. За тях е значимо да бъдат във връзка. Но по какъв начин да разберете дали в действителност колегата си или просто харесвате концепцията за него и това да бъдете обвързани?

Липсва ви, единствено когато сте без него, физически

Когато някой не е завладял сърцето ви, само че тялото ви да, нормално ви липсва, когато имате потребност от физически милувки. Да ви гушнат, погалят, да не сте нощем сама. Реално не ви липсва компанията му като персона, с която може да разговаряте на мечтани от вас тематики, да споделяте общи моменти на развлечение. Когато в действителност обичате, вие мислите за него, когато не е край вас.
свързани новини15673на 14.07.2018
Искате да го чуете, да му изпратите известие, мислите по какъв начин ще прекарате времето си дружно, нямате самообладание да го видите, показва " Аз, дамата ". Когато ви е необходим единствено в избрани моменти и като цяло няма чувство за тръпка, то тогава харесвате концепцията за него, а в реалност не го желаете за сътрудник.

Не мислите за бъдещето

Още един индикатор, че не го обичате, само че ви е прелестно да сте дружно е, че не вършиме проекти. Дори не ви хрумва да си визиите какво би било общото ви бъдеще дружно. Мислите единствено за сегашния миг, евентуално имате някои съмнения по отношение на него. Ако в действителност някого и сте в щастлива връзка, то сигурно ще планирате някои неща с този човек, ще имате желанието дружно да обсъдите дали гледате в една посока, какви са желанията ви един към различен.

Сравнявате се с други двойки край вас

Докато сте с някого, към който не изпитвате същински усеща, в никакъв случай няма да бъдете благополучен човек или двойка. Никога няма да бъдете удовлетворени от връзката, която споделяте. Винаги ще сравнявате него с сътрудниците на ваши приятелки, колежки, смятайки, че вие получавате по-малко, в сравнение с заслужавате, че връзката ви не е задоволително задоволяваща.

Обикновено в такива моменти казусът не всеки път е във връзката или колегата, а във вас, тъй като се насилвате да бъдете с този човек. Харесвате концепцията за него, облика, който сте си построили, само че някои неща ви карат да видите, че концепцията ви се разминава с действителността.

Започвате да се съмнявате какво заслужавате

Още един индикатор, че харесвате концепцията за него, а не самия човек е, че макар хубавите моменти дружно, тръпката, която изпитвате към него, постоянно се замисляте, че този човек няма да ви даде или не ви дава нужното, това, което вярвате че заслужавате.

Оглеждате се за нещо по-добро, само че на този стадий не ви се разделя с него, с цел да не сте сама. Това е и индикатор, че страстите, които изпитвате най-вероятно ще си останат повърхностни, което ги прави незадоволителни за основаването на една постоянна връзка. Вярвате, че заслужавате повече, само че на този стадий той като вид ви удовлетворява.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР