Създателката на известен лайфстайл блог Зара Келехер разговаря с майката

...
Създателката на известен лайфстайл блог Зара Келехер разговаря с майката
Коментари Харесай

Разкриха тайната на красивата кожа в зряла възраст

Създателката на прочут начин на живот блог Зара Келехер беседва с майката на приятеля си, с цел да разбере по какъв начин е съумяла да резервира младежкия тип на кожата си до 50-годишна възраст. Съответното видео се появява в персоналния ѝ акаунт в TikTok, който има 34 000 клиенти, написа БГНЕС.

В началото на видеоклипа блогърката разкрива, че нейната 50-годишна събеседничка (без да показва име) в никакъв случай не си е поставяла инжекции с ботокс и е избегнала бръчките само посредством вярна и ранна грижа за кожата. След това тя разкри пред камерата четирите си секрети за хубост.

На първо място, тя предлага да се употребяват почистващи и овлажняващи емулсии за лице.

След това дамата съобщи, че е разкрила серум с ретинол, когато е била на 20 години, и точно това ѝ е разрешило да се откаже от процедурите срещу стареене. " Третата стъпка е кремът за околоочния силует. Използвам го всяка заран и преди лягане ", изяснява тя.

Последното нещо в листата на 50-годишната дама е крем срещу бръчки за врата и шията. " Започнете в този момент, до момента в който сте млади, с цел да предотвратите появяването на бръчки в бъдеще ", посъветва тя младите зрителки на видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР