Създаденият по комиксите на "Марвел" от края на 80-те и

...
Създаденият по комиксите на "Марвел" от края на 80-те и
Коментари Харесай

Венъм продължава да е най-гледаният филм у нас

Създаденият по комиксите на "Марвел " от края на 80-те и през 90-те години на предишния век "Венъм " продължава да е най-гледаният у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните. Разказът за извънземния симбиот, който влиза в тялото на Еди Брок, зложелател на спайдър-човека Питър Паркър, е гледан от към този момент 75 097 фенове и има 828 510 лв. доходи за десетте дни у нас.

На втора позиция продължава да е анимацията "Малката стъпка " за йети-съществото Миго, което се сблъсква със света на хората. Веселата история за двата обособени свята, в които йетитата имат вяра, че хората са митични същества, а хората противоположното и в един миг се "сблъскват " едни с други, е към този момент три седмици по екраните у нас и за това време са я гледали 44 572 фенове и има 411 043 лв. доходи.
Трето място е за първата премиера от предишния петък - "Първият човек ". Историята на Нийл Армстронг, в чиято роля влиза Райън Гослинг, основана по биографията на известния астронавт от проф. Джеймс Хансен, е гледана от 4 362 фенове и има 46 222 лв. доходи.

На четвърта позиция е "Джони Инглиш избухва още веднъж ". Третата по ред комедия за сътрудника от МИ-7, който съумява да избави всякога света, само че минава през редица комични обстановки, е от месец на екраните у нас и за това време е забелязана от 54 891 фенове и има 495 848 лв. доходи.

Пето място е за втората премиера от уикенда - екшънът "22-ра миля ". Филмът за извеждането на значим очевидец от Индонезия, с цел да се предотврати офанзива против Съединени американски щати, в който Марк Уолдбърг играе ролята на командоса Джеймс Силва, е гледан от 3 841 фенове и има 37 950 лв. доходи.

На шесто място е третата премиера от предишния петък - анимацията "Пепеляшка: тайната на принца ". Популярната история, в която този път принцът е обаян, а на негово място е подложен двойник и задачата на Пепеляшка е да го освободи, е гледана от 4 357 фенове и има 35 857 лв. доходи.

Седмо място е за музикалния "Роди се звезда " на Брадли Купър - трети римейк на едноименния филм от 1937 година. Историята на известен музикант към края на кариерата си, подпомагащ бързо изгряваща звезда, превъплатена към този момент и върху музикален диск, е гледана от 10 776 фенове и има 102 548 лв. доходи за десетте дни у нас.

Осмо място е за комедията "Вечерно учебно заведение ". Трудният път на разнородна по възраст група до заветния тест за приключено приблизително образоване в щатска гимназия, разказан във кино лентата с Кевин Харт, е гледан от към този момент 13 032 фенове и има 119 301 лв. доходи за трите седмици у нас.

На девета позиция измежду най-гледаните филми е четвъртата премиера от предишния уикенд - "Тежки времена в "Ел Роял ". Трилърът, разказващ за безстопанствен хотел навръх границата на Калифорния и Невада, в който попадат седем индивида, е гледана от 1 441 фенове и има 14 493 лв. доходи за първите три дни у нас.
Десета позиция заема анимацията "Хотел Трансилвания 3: Чудовищна почивка ". След три месеца и половина на екраните у нас историята на пътешествието из Атлантическия океан на познатите герои от първите два кино лентата е гледана от 165 804 фенове и има 1 465 967 лв. доходи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР