Създадени да съчетаят невероятната преносимост и гъвкавост с повече мощност,

...
Създадени да съчетаят невероятната преносимост и гъвкавост с повече мощност,
Коментари Харесай

Lenovo Yoga: 10 години Иновации

Създадени да съчетаят невероятната преносимост и еластичност с повече мощ, серията Yoga на Lenovo е пионер в откриването на благоприятни условия за потребителите, които обичат гъвкавостта. Брандът Yoga се уголемява непрестанно, с цел да задоволи потребностите на своите клиенти да имат първокласни устройства. В днешната хибридна среда, новото потомство YOGA устройства са предопределени да оказват помощ на потребителите да се оправят с провокации и да откриват нови благоприятни условия да се свързват, работят, творят и да бъдат себе си. Новите линии Yoga на Lenovo доближават върховете на продуктивността, гъвкавостта и осъществяват в себе си безчет смели нововъведения. Тези ултратънки преносими компютри интегрират удобен дизайн и са основани да ви донесат първокласни преживявания. Тази година серията отбелязва своите 10 години и продължава да ни въодушевява да творим и да бъдем себе си.
 Снимка 585915
От първото устройство, основано преди 10 години Yoga не изневерява на същността си да бъде смела, новаторска и постоянно покрай нас.

През годините Lenovo съумява да се нарежда сполучливо, освен като софтуерна, а и като дейна обществено виновна компания. Компанията намира място измежду 100-те най-устойчиви компании в света съгласно класацията Corporate Knights Index и като една от най-иновативните съгласно Boston Consulting Group. Lenovo непрестанно се стреми към нововъведения, това е и повода навръх своя рожден ден компанията да разгласи услугата си за компенсиране на CO2, която ще бъде като стандарт в новите преносими компютри Lenovo Yoga от 7-мо потомство в Европа, Близкия изток и Африка. Клиентите, закупуващи новите артикули на Yoga, ще пазарят с увереността, че междинните излъчвания на всяко устройство през виталния му цикъл - от производството, доставката и междинната приложимост до пет години - ще бъдат обезщетени. Това се случва с помощта на едната от няколкото утвърдени начинания на Организация на обединените нации, свързани с изменението на климата (UNFCCC). Финансираните планове са в интерес на общности по целия свят и се реализират посредством начинания, които поддържат производството на възобновима сила. В допълнение към това преди дни от Lenovo оповестиха първото си предложение за потребление на зелени банкноти като част от 1,25 милиарда $ облигации с двоен транс. Предложението е най-голямата дебютна облигация за сегмент околна и обществена среда (ESG) в софтуерния бранш през 2022г. Тази стъпка бележи значим миг от ESG тактиката на компанията и поддържа амбициозната цел за Net-Zero компания до 2050г. Това, както към този момент споменахме е основен миг от достигането на интегрираните цели и упоритости на Леново, свързани с климата и устойчивостта, с цел да построи по- зелено бъдеще за всички.
 Снимка 585914
Иновациите са неизменима част от нашето минало, настояще и бъдеще и е хубаво да виждаме, че съществуват компании, които не се лимитират от това просто да основават устройства, а влагат в тях, концепция, сила, идея и смисъл.

Ако към момента се чудите, дали би трябвало да притежавате такова мултифункционално устройство се убедете сами:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР