Съюзниците ни от изразиха солидарност с България по повод дестабилизиращите

...
Съюзниците ни от изразиха солидарност с България по повод дестабилизиращите
Коментари Харесай

Борисов: НАТО е солидарен с България по повод Русия, а Радев не е коментирал шпионските скандали

„ Съюзниците ни от показаха взаимност с България във връзка дестабилизиращите дейности на Русия и подчертаха още един път мощната си поддръжка към страната ни “. Това съобщи министър-председателят в оставка Бойко Борисов на работно заседание с министри.
Борисов означи, че по време на среща на Северноатлантическия съвет на НАТО през вчерашния ден в Брюксел бяха изслушани ръководителят на ДАНС и шефът на Служба военно разузнаване. Те срещнаха Съвета с разкритите противозаконни дейности на съветски жители на територията на Република България от 2011 година насам. 
 Бойко Борисов: Оттегляме предлагането си за Красимир Ципов за началник на ЦИК (ВИДЕО) Бойко Борисов: Оттегляме предлагането си за Красимир Ципов за началник на ЦИК (ВИДЕО)
ГЕРБ отдръпва предлагането си за ръководител на новата ЦИК – Красимир Ципов. Това съобщи министър председателят в оставка Бойко Борисов на бриф...
„ До този миг претендентът за президент Радев и висш главнокомандващ няма коментар нито по тематиката " Навални ", нито по тематиката " Шпионски кавги ". Темите не се разясняват и от главните политически сили в българския парламент, които споделят, че имат евроатлантическа ориентировка “, акцентира Бойко Борисов.
Премиерът в оставка благодари за работата на българските правоохранителни органи във връзка дестабилиращите дейности на Русия.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР