Съюзът на сержантите от полицията в Ню Йорк подкрепя републиканеца

...
Съюзът на сержантите от полицията в Ню Йорк подкрепя републиканеца
Коментари Харесай

Профсъюзът на сержантите от полицията в Ню Йорк подкрепя Мази Пилип за вакантното място на Джордж Сантос

Съюзът на сержантите от полицията в Ню Йорк поддържа републиканеца Мази Пилипс за мястото в Конгреса, освободено от опозорения Джордж Сантос – в пестник на някогашния конгресмен Том Суози.

13 000-членната доброжелателна асоциация на сержантите (SBA) разгласи поддръжката си за Pilips в неделя - малко повече от две седмици преди специфичните избори на 13 февруари за попълване на място в 3-тия конгресен окръг на Ню Йорк.

„ Независимо дали става въпрос за поддръжката й за финансиране на повече полиция, нейното опълчване на безкасовите гаранции за рискови нарушители или напъните й за справяне с мигрантската рецесия, Мази Пилип беше непоколебима в поддръжката си за правоприлагането и опазването на сигурността на жителите на Ню Йорк, ” Президентът на SBA Винсент Валелонг сподели в изказване.

Валелонг също употребява известието за утвърждение, с цел да подлага на критика Суози — който представляваше региона, обхващащ елементи от източен Куинс и окръг Насау в продължение на шест години, преди да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР