Съюзът на българските автомобилисти и Български Червен кръст стартират социална

...
Съюзът на българските автомобилисти и Български Червен кръст стартират социална
Коментари Харесай

СБА и БЧК с обща кампания в битката против COVID-19

 Съюзът на българските автомобилисти и Български Червен кръст започват обществена акция за повишение на информираността по отношение на разпространяването на COVID-19 и ограниченията за сигурност. 

СБА и БЧК приканват да не прекрачваме " алените линии ", тъй като COVID-19 към момента не е във почивка. Първият от серия анимирани видеоклипове показва основното настоящо лице в акцията – геройчето, което не прекрачва " алените линии “. То ни напомня някои потребни препоръки, които могат да спасят освен нашия, само че и живота на другите към нас. Геройчето пътува с рейс до учебно заведение, само че не без своята маска. То съблюдава целесъобразната отдалеченост. Когато времето е хубаво, се разхожда пешком до учебно заведение. След всяко пътешестване ни поучава да не забравяме, че би трябвало да измием и дезинфекцираме ръцете си.  

Експертите от СБА и БЧК ще проведат акцията в два стадия. В първия тя е ориентирана към възпитаници, които употребяват всеобщия градски превоз за напредване. Във втория посланието ще бъде " COVID-19 няма да почива по празниците ", а геройчето ще ни запознае с " алените линии ", които водачи, пътуващи и туристи не би трябвало да прекрачват.  

Кампанията се поддържа от Международната автомобилна федерация ФИА и е част от общите старания на ФИА и Международната федерация на Червения кръст за поддръжка на автомобилните клубове по света в битката с ковид инфекцията

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР