Сайтът , специализиран в отразяването на новини от света на електромобилите, публикува

...
Сайтът , специализиран в
отразяването на новини от света на
електромобилите, публикува
Коментари Харесай

Volkswagen ID.3 е привлекателен и за млади, и за възрастни

Сайтът , профилиран в отразяването на вести от света на електромобилите, разгласява интересен материал, с помощта на който получаваме доказателство, че изцяло новият и първи по рода си изцяло електрически модел на ID.3 на Volkswagen е еднакво прелъстителен и любопитен, както за младите, по този начин и за по-възрастните потребителите.

Това умозаключение е основано на малко странна статистика, а точно на тази за първите няколко регистрирани през последните седмици произшествия с електромобила.

Самите обстоятелства към пътнотранспортните инциденти не са толкоз от голяма важност, колкото възрастта на изразилите желанието си да се допрян до ID.3 потребители. Докато логиката приказва, че изключително дигитализираният електромобил ще бъде особено привлекателен за по-младата и технологично насочена аудитория, то единият от записаните произшествия се е случил по време на тестовото шофиране, когато зад кормилото на колата е бил водач на възраст от 89 години.

С футуристичен дизайн, обещава просторен интериор с петместна конфигурация, който е в положение да постави нови стандарти в сегмента на компактните коли. Електромобилът се предлага в три съществени версии, в зависимост от потенциала на интегрираната на борда батерия. Базовата модификация на електрическия автомобил разполага с батериен блок с приложим капацитет от 45 kWh, което ще бъде задоволително за изминаването на до 330 километра. Следващата стъпка в модификационната гама на ID.3 е версия с 58 kWh батерия и пробег от до 420 километра, а третата е със 77 kWh и пробег от до 550 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР