Сайтът Kenya Insights публикува вчера материал, в който разказва как

...
Сайтът Kenya Insights публикува вчера материал, в който разказва как
Коментари Харесай

Слави Бинев: Ценя приятелството си с Геро и се гордея, че е двигател на SportPesa

Сайтът Kenya Insights разгласява през вчерашния ден материал, в който споделя по какъв начин като евродепутат Слави Бинев е бил в Кения на публично посещаване и е похвалил основаването на SportPesa. Заглавието е: " Собственикът на SportPesa Герасим Николов е издирван в България нарушител, само че се радва на мира и защита в Кения ".

" През март 2014 година българският евродепутат Слави Бинев бе на публично посещаване в Кения. Той пътува там в качеството си на представител на националистическата партия Национален фронт за избавление на България (НФСБ), на Екологичен потенциал и като зам.-председател на Парламентарната асамблея на Европейския съюз за връзки с Африка, Карибския и Тихоокеанския район (АКТБ). Там Бинев похвали основаването на мобилната платформа за залози на една от най-големите компании в бранша SportPesa, благосъстоятелност на българи.

" Те прогониха способните българи в чужбина, задачата на НФСБ е да ги върне ", съобщи Бинев на събитие във вила " Кемпински " в Найроби. Доста е извънредно политик да поддържа остарели другарства. Но аз оценявам другарството си с Геро, Гената и целия екип. Много се гордея, че Геро, който е един от най-хубавите ми другари, е моторът на този екип ", е декларирал в речта си Слави Бинев, представен в материала.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР