Съвсем скоро стана ясно, че дългоочакваното завръщане на Сексът и

...
Съвсем скоро стана ясно, че дългоочакваното завръщане на Сексът и
Коментари Харесай

Ким Катрал за колежките си: Връзката ми с тях е токсична

Съвсем скоро стана ясно, че дълго чаканото завръщане на " Сексът и градът " няма да бъде осъществено. Филмът " Сексът и градът 3 " ще остане единствено мираж за правилните почитатели на хитовите покровителки на Ню Йорк - Саманта, Кари, Миранда и Шарлот.
Скоро по-късно се заприказва, че една от главните аргументи е актрисата Ким Катрал, изпълняваща ролята на Саманта. Според някои издания зад Океана Ким имала огромни и неизпълними искания към продуцентите. Също по този начин имала и забележки към сюжета и сюжета на кино лентата.

Оказва се, че това не е всичко. Актрисата изплю камъчето при гостуването си в предаването на телевизионния водещ Пиърс Морган. Тя съобщи в прав текст, че връзката с останалите ѝ колежки от сериала е " токсична ". Тя добави, че се усеща доста друга от Синтия Никсън, Кристин Дейвис и Сара Джесика Паркър: " Всички те имат деца, а аз съм с 10 години по-възрастна ".
Ким изрази и разочарованието си, че нито една от трите актриса, с които са споделяли години наред, през днешния ден даже не ѝ позвънява, с цел да попита " по какъв начин я кара ". Тя бе безапелационна, че Саманта няма да се върне на екран.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР