Разводът на Иймън Холмс и Рут Лангсфорд се превърна в

...
Разводът на Иймън Холмс и Рут Лангсфорд се превърна в
Коментари Харесай

Разводът на Иймън Холмс и Рут Лангсфорд се превърна в неприятен заради парите, докато приятелите му хленчат, че „той я накара“

Разводът на Иймън Холмс и Рут Лангсфорд се трансформира в противен, откакто двойката стартира да разисква по какъв начин ще разделят финансите си.

Двойката, която е дружно от 27 години и женени от 14, разгласи, че се развежда по-рано тази седмица, откакто беше считана за една от най-солидните двойки в шоубизнеса. Но в този момент в това се появиха пари и наподобява, че нещата към този момент стартират да се утежняват, като приятелите на Иймън се включват с мнението си.

Двамата 64-годишни мъже не са били снимани дружно от месеци, предизвиквайки съмнения измежду почитателите, че нещата са тръгнали на юг за двойката, макар че остават позитивни в изявленията един за различен.

Когато се появиха известия за взривоопасни разногласия и признанието на Рут, че неприятното здраве на брачна половинка й беше „ тестване " за фамилията започнаха клюки за раздялата им.

И в този момент е доказано, че нещата евентуално ще се влошат, преди да се подобрят, като един от приятелите на Иймън сподели на Mail: " Може да стане гадно. Дали от това,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР