Съвсем нормално е хората да различни. Не само по цвят

...
Съвсем нормално е хората да различни. Не само по цвят
Коментари Харесай

Твоят партньор е затворена личност? Виж знаците, които го показват

Съвсем обикновено е хората да разнообразни. Не единствено по цвят на кожата, косата, височината или тежестта. Всеки един човек мисли и усеща по друг от останалите метод. Има други показа за света, който го заобикаля и хората към него. Има два типа хора – отворени и затворени. Тези първите са най-големите щастливци. Те са откровени и не крият никакви подмолни усеща. Твърде прочувствени са, само че това им е в природата и няма по какъв начин да ги укоряваме. С тях елементарно се поддържа връзка, за разлика от другия вид. Затворените хора слагат стени пред себе си, които съвсем никой не съумява да унищожи. Включително и тези, които мощно ги обичат. И по този начин и не съумяват да се допрян до същността им. Особено изтощително е, когато си по отношение на подобен човек. Искаш да го опознаеш, да се сближиш с него, само че всякога всичко се проваля. Имаш възприятието, че даже камъкът би се размекнал пред теб. Наистина ли е толкоз съществено? Ако си задоволително рационална, ще знаеш, че той не се държи с теб по този метод, тъй като не си му приятна. Напротив. Затворените хора са положителни, само че прекомерно ловко прикриват страстите и възприятията си и това ги кара да наподобяват в профил като безчувствени егоисти. Мислиш ли си, че си попаднала навръх подобен вид сътрудник?

 

Виж знаците, които ще ти покажат.  А ние ще ти кажем по какъв начин да се оправиш с него.

 

 

Те са пасивни

Те гледат живота в профил. Независимо какво се случва, избират да са просто наблюдаващи, само че не и участници. Отдавна са изгубили убеденост и се опасяват да вземат решения за каквото и да било, от боязън да не позволен неточност с избора си. За сходно държание постоянно има причина. Никой не се затваря в себе си инцидентно.

Избягват споровете

И това е повода постоянно да са безапелационни в отговорите си. Затворените хора са склонни да премълчават своите усеща, отзиви и мисли, с цел да не влязат в спор с някой, който мисли или усеща друго. Те са подготвени да се съгласят с всичко, с цел да ви угодят.

Отхвърлят интимността

Това не значи, че тези хора не изпитват усеща. Напротив. Знаете, че не е по този начин и повода не се крие в това. Те обичат своите сътрудници, само че са прекомерно затворени, с цел да го покажат посредством фамилиарност. Има доста аргументи, които може да са довели до това положение и множеството от тях се крият още от детството. Темата е прекомерно деликатна и самостоятелна. Но не бъдете съдници и се пробвайте да ги разберете.

Големи критици

Винаги има нещо, което не ги удовлетворява. Различно от казаното за тях нагоре, от време на време могат да бъдат прекомерно груби в изявлението си. Да бъдеш сериозен е потребно, само че прекомерно огромните условия и неудовлетворението от всичко може да е огромен проблем освен за тези хора, само че и за останалите около тях. С обликът, който те показват пред близките, може би желаят да се предпазят. Но от какво? И за какво се страхуваш от тези, които е обичат?

Имат нежна емоционалност

Не обичат шегите, даже и те да са направени от приятелите им. И най-малката и незначителна фраза може да ги нарани или ядоса. Понякога даже извинението не би ги успокоило. Може би причина за това държание са проблеми, които тези хора имат, само че не споделят с никого и това ги прави освен прочувствено затворени, само че и прекомерно нежни и раними. Трябва да се подхожда деликатна към теб и да не се омаловажават техните усеща и страсти.

Обичта им е непозната

Не, нямаме поради, че не могат да обичат. Но всякога, когато някой прояви знак на обич към тях, те го отблъскват. Ако им кажеш блага дума, те просто ще се ухилен неудобно. Да не приказваме за прегръдката, на която освен няма да ти отвърнат, само че и ще се стъписат. Това може да бъде огромен проблем, в случай че имате връзка с подобен човек.

Обичат да приказват единствено за себе си

Може би ще сте сюрпризирани от тази тяхна линия, само че затворените хора обичат да приказват единствено за себе си и то само положителни неща. Те се откриват пред останалите, когато приказват хубави неща за самите себе си и се затварят, когато ги питате нещо, което не ги показва в най-хубавата им светлина. Те се пробват да скрият своите дефекти от останалите, само че доста постоянно не им се получава.

Не обичат прекомерно персоналните диалози

Като се замислим, кой ги обича? Но хората, които са затворени, непрекъснато заобикалят диалозите, които са свързани с възприятията, без значение дали става въпрос за тях самите или за отсрещния сътрудник. Не се опасявайте да попитате останалите за техните усеща към вас. Особено, когато става въпрос за вашите сътрудници, в чиито възприятие би трябвало да сте несъмнено.

 

Затворените хора са в действителност сложни за схващане, само че с самообладание и верен метод може би биха ви разрешили да се докоснете повече до тях. Цялото това държание и боязън е разследване на контузия, породена в минали години или детството. Средата, в която израстваш е от основно значение за това, в какъв човек ще се превърнеш и образеца, който ще следваш. Не постоянно, несъмнено има и изключения, само че в множеството пъти е по този начин. Поговорете с тях, потърсете професионална помощ в случай че се наложи и никога не бъдете съдници. Затворените хора имаш крещяща потребност от обич и поддръжка от другари, които да са до тях. Но страхът, който изпитват им пречи да го признаят.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР