Съвсем наскоро Шаная Туейн официално затвърди позицията си на музикална

...
Съвсем наскоро Шаная Туейн официално затвърди позицията си на музикална
Коментари Харесай

Шаная Туейн замени името на Брад Пит в хита си That Don’t Impress Me Much

Съвсем неотдавна Шаная Туейн публично затвърди позицията си на музикална икона, получавайки специфичното отличие на премиите " Изборът на публиката ". Пристигайки обаче пред зала " The Barker Hangar ", ситуирана в Санта Моника, щата Калифорния, тя потвърди, че заслужава освен тази статуетка. Имайки поради зашеметяващият метод, по който наподобява, певицата умерено би могла да бъде провъзгласена за кралица на хубостта, прибавяйки към сбирката си от влиятелни призове и тази купа.

Стъпвайки на синия килим, постлан пред входа на постройката, тя провокира същински екстаз измежду хората, събрали се там, карайки ги да се запитат по какъв начин е допустимо против тях да стои 57-годишна жена. Факт е, че носителката на общо пет златни грамофончета по нищо не отстъпва на надалеч по-младите си колежки, а съгласно мнозина визията ѝ даже е способна да засенчи една огромна част от тях. И това е самата истина. Появявайки се на събитието в провокативна рокля, разкриваща огромна част от добре поддържаното ѝ тяло, едва ли би се намерил някой, който елементарно би отгатнал нейната възраст, в случай че авансово не я знае.

По-късно, от сцената на блестящото шоу, тя изпя три от най-емблематичните си части - " Any Man of Mine ", " That Don " t Impress Me Much " и " Man! I Feel Like a Woman ", като направи дребна смяна в текста на своя шлагер от 1998 година, заел трета позиция в годишната ранглиста " Billboard Hot 100 ", макар появяването му през декември, осигурила му прекомерно малко време за състезание с останалите мелодии в листата. Изпълнявайки песента, тя размени името на Брад Пит в известната фраза от нея с това на различен артист, който присъстваше в залата, и по-точно Райън Рейнолдс. Задокеанската преса написа, че явно Айлийн Риджайна Едуардс, както в действителност се споделя прелестната носителка на Ордена на Канада, очевидно към този момент не е толкоз впечатлена от някогашния брачен партньор на Анджелина Джоли, провъзгласяван за секссимвол на няколко десетилетия, по тази причина е решила вместо него да възпее сътрудника му.

" Добре, значи ти си Райън Рейнолдс ", споделя тя по посока на камерите, които секунда по-късно демонстрират изненадата реакция на артиста, откакто осъзнава какво е изрекла певицата. " О, Господи, това съм аз! ", възкликва той.

Шаная бе доста прочувствена при приемането на премията си по време на специфичната вечер. " От доста ранна възраст се обърнах към писането на песни като форма на бягство ", изясни тя. " Това е моето обичано място. Никога не ми е хрумвало каква мощ получават думите текстовете, когато ги изпееш и споделиш с целия свят. Голяма чест е да бъда почетена по този метод. За мен е наслаждение да знам, че хората са намерили ентусиазъм в това, което върша. Така че благодаря ви. "

Тя продължи: " Признателна съм за това отличие, което е знак на резултата от работата ми през годините. Не съм сигурна дали това е вярното нещо, което мога да кажа, само че желанието ми постоянно е било да въодушевявам хората с моята музика. "

" В сходни тези моменти от живота чувствам най-силно неналичието на моята майка. Тя би се радвала да гледа по какъв начин нейното момиче изживява този миг тъкмо в този момент, по какъв начин сбъдва фантазиите си. Но моите почитатели, моите другари, моят екип - вие сте тези, които в действителност запълват тази празнота. Факта, че празнувате достижението ми с мен ме кара да се усещам обичана и специфична. И постоянно ще съм признателна за това, благодаря ви ", приключи тя.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР