Съвременната пенсионноосигурителна система дава по-добра и по-пълна социална защита. Тя

...
Съвременната пенсионноосигурителна система дава по-добра и по-пълна социална защита. Тя
Коментари Харесай

Вицепремиерът Лазаров: Съвременната пенсионна система дава по-качествена социална защита на осигурените

„ Съвременната пенсионноосигурителна система дава по-добра и по-пълна обществена отбрана. Тя предлага по-големи благоприятни условия пред хората да създадат своя осведомен избор какви осигурителни артикули да употребяват, с цел да имат постоянен и сигурен пенсионен приход, който да им обезпечи първокласен живот “.

Това сподели вицепремиерът и министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров по време връчването на годишните награди в застрахователния и пенсионноосигурителния бранш за 2022 година

„ Необходими са взаимни старания, с цел да насърчим дейното присъединяване на повече хора в осигурителната система “, акцентира той.

Министър Лазаров поздрави представителите на пенсионноосигурителните и застрахователните сдружения за ежедневните им старания да обезпечават по-добра сигурност и по-добро качество на живот на българските жители. 

Той връчи премията " Пенсионноосигурително сдружение на годината " за в допълнение непринудено пенсионно обезпечаване на ПОД " Алианц България " АД и наградата " За повсеместен принос в развиването на българското обезпечаване " на фондация „ Проф. доктор Велеслав Гаврийски “, който заслужи ПОД " ЦКБ-СИЛА ".

Вицепремиерът Лазар Лазаров пожела доста триумфи на всички пенсионноосигурителни сдружения и ги прикани да ръководят добросъвестно, надеждно и отговорно възходящите активи на фондовете за наложително в допълнение и непринудено обезпечаване, с цел да се покачва доверието в пенсионната система. 

Церемонията беше проведена от Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на сдруженията за в допълнение пенсионно обезпечаване, Българската асоциация на застрахователните брокери  и фондация " Проф. доктор Велеслав Гаврийски ".
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР