Съвместният телевизионен проект на Новините на NOVA и Нов български

...
Съвместният телевизионен проект на Новините на NOVA и Нов български
Коментари Харесай

Гласът на науката: Гражданското общество по време на пандемия

Съвместният ефирен план на Новините на NOVA и Нов български университет „ Гласът на науката “ продължава с тематиката „ Гражданското общество по време на пандемия ”. Журналистът Лора Крумова ще беседва с професор Веселин Методиев за това лимитирани ли бяха права и свободите на хората в интервала на пандемията и подложена ли е на риск демокрацията поради изключителните условия, в които живеем. Шестият епизод от поредицата ще бъде излъчен в сряда (23 февруари) от 18:25 часа и може да бъде проследен онлайн в ефира на NOVA NEWS и в обществените мрежи на Нов български университет.

Как протича разговорът сред институциите и жителите и вслушват ли се двете страни една в друга? След две години под знака на пандемията – съумяха ли ръководещите да се оправят с рецесията? Защо се стигна до разцепление в българското общество - по тематиката за ограниченията, за имунизациите? Отговор на тези въпроси ще даде проф. Веселин Методиев основател на департамент История в Нов български университет. Преподавател по философия на историята, история на модерната българска страна, европейска история и други и някогашен вицепремиер и министър на образованието и науката.

Зрителите още веднъж могат да задават своите въпроси в платформата, налична от телефон, таблет или компютър. След влизане в нея, би трябвало да изпишат #nauka и да попитат за всичко, което ги вълнува.

Гледайте „ Гласът на науката “ на 23-и февруари (сряда) от 18:25 часа онлайн по NOVA NEWS и в обществените мрежи на Нов български университет.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР