Съвместната специализирана операция по противодействие на наркоразпространението е реализирана на

...
Съвместната специализирана операция по противодействие на наркоразпространението е реализирана на
Коментари Харесай

Служители на ГДНП и ГДБОП проведоха операция срещу наркоразпространението

Съвместната профилирана интервенция по противопоставяне на наркоразпространението е осъществена на територията на София, община Ботевград и община Мездра. В нея са взели участие чиновници на “Криминална полиция” и проверяващи служители на реда от отдел “Разследване на общата престъпност” при ГДНП, както и чиновници на ГДБОП.

В процеса на извършените дейности са арестувани двама мъже - К.И. /39 г./ и А.Х./26 г./, занимавали се по първична информация с развъждане и разпространяване на марихуана. Мъжете били засечени в околност на Ботевградска община, където на повърхност към 36 кв.м били засадени канабисови растения.

При осъществените неотложни дейности по следствие - обиски на лицата, претършуване и изземване, в къща на територията на община Мездра служителите на реда разкрили и кашон, цялостен с изсушена тревиста маса, дала позитивна реакция на канабис при полевия тест, както и разнообразни принадлежности и материали за развъждането на растенията.

Голямо количество от същата дрога е конфискувано и при претърсвания в жилищата на двамата, както и в автомобил, употребен от тях. По случая е формирано досъдебно произвеждане, против К.И. - за осъществено закононарушение по чл.354а, алинея 1, изр. 1, прочие 4, алт. 1 от Наказателен кодекс. Активните дейности по следствието продължава под управлението на Софийска окръжна прокуратура.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР