Савина Петкова от нашумялата през 90-те години момичешка група „Антибиотика“

...
Савина Петкова от нашумялата през 90-те години момичешка група „Антибиотика“
Коментари Харесай

Савина от Антибиотика загуби мъжа си

Савина Петкова от нашумялата през 90-те години момичешка група „ Антибиотика “ загуби брачна половинка си. Повече от 2 години, Никола се бори с терминален мозъчен израстък, стадий 4 (мултиформен глиобластом). Към момента той е претърпял три интервенции, последвани от химио и лъчетерапия, само че за жалост ракът е доста нападателен и продължава да се връща.

Преди да си отиде, той се подложи на друго лекуване, за което бяха нужни доста средства, които да подкрепят медицинските разноски, които изисква болестта. Приятели съумяха да съберат 36 000 $, само че и те не съумяха да спасят младия мъж. Савина и Никола са родители на прелестна дъщеричка Сиенна. Семейството от години се е открило да живее в Америка - Хюстън, щата Тексас. Преди години Сави отпътува на екскурзия зад Океана, само че тъкмо тогава среща инцидентно и Никола, с който са някогашни съученици и по този начин преоткриват любовта си години по-късно. „ Това прелестно момче и мъж си е тръгнал без време, ненавреме, прибързано, доста рано. Никола Киряков.

Момчето на нашата обичана другарка Савина от "Антибиотика ", бащата на прелестната й принцеса Сиана. Той водеше дълга и тежка борба с подъл рак в главата близо 2 години и половина. Битка, която за жалост загуби. Savina Petkova-Kiriakov с теб сме Прекрасна Сави! Имаме визия какво е времето вътре в теб - бурно, тъмно, стихия, циклон! “, написа Ники Кънчев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР