Съветникът в политическия кабинет на Министерството на отбраната Мустафа Емин

...
Съветникът в политическия кабинет на Министерството на отбраната Мустафа Емин
Коментари Харесай

Съветник в МО настоял да изведат дете от шокова зала в „Пирогов“, за да приемат неговото

Съветникът в политическия кабинет на Министерството на защитата Мустафа Емин е настоял със скандал дете да бъде изведено неотложно от шокова зала в „ Пирогов “ и на негово място да признато неговото. За това заяви във фейсбук здравната сестра Неда Диманова. Историята беше оповестена и на формалната страница на лечебното заведение, а по-късно от болничното заведение обявиха, че тя е обслужвала и продължава да обслужва всеки минал прага й пациент по открити, важащи за всички, медицински правила.

„ Всяка форма на експанзия е неприемлива, пречи на естествения темп на работа и е в ущърб както на пациентите, по този начин и на  медицинските екипи. Тъжно е, когато обществени лица дават неприятен образец с нападателно отношение и пренебрежение към здравното съсловие и структури “, споделят още от УМБАЛСМ „ Пирогов “.

" Нощес в " Пирогов " пристигна Емин Мустафа с детето си. Държа се надменно и скандално, като в началото искаше да извадят от детска шокова зала дете в потрес, с цел да влезе неговото, което беше с една дребна раничка, заплаши с министъра на опазването на здравето, като не се съобрази, че той е работил в " Пирогов " и можем да проверим.

Накрая, след всичко още веднъж подвигна скандал, с цел да получи документите, които преди този момент му бяха дадени от залата. Попитах " господаря " от Рибново, по този начин ли си показва упражняването на властта, която му е дадена от нас народа и не се ли показва прекомерно недопустимо за поста, който твърдеше, че заема. Та това е! ", описа Неда Диманова.

От Министерството на защитата обявиха, че правят инспекция на случая за определяне на истинността и незабавно по-късно ще бъдат подхванати нужните дейности.

Мустафа Емин е от учредителите на „ Да, България “ и е член на Националния съвет на политическата групировка. Учредител е и на локалната организация в Рибново. Бил е претендент за депутат за 46 и 47 парламент, а в този момент е консултант на министъра на защитата Тодор Тагарев.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР