Съветникът по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан беше

...
Съветникът по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан беше
Коментари Харесай

Секретарят на кабинета на Байдън, последният официален служител, станал жертва на сметището на протестиращите: `Ти не си---`

Съветникът по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан беше жертва на бунище за тор извън домът му във Вашингтон, окръг Колумбия, в понеделник, което в последна сметка докара до реакция на бомбен отряд. Оказва се обаче, че той не е единственият чиновник на администрацията на Байдън, станал жертва на подправения трик.

Министърът на отбраната Лойд Остин също беше цел на пропалестински протестиращи, които изсипаха „ забележителна купчина тор “ пред резиденцията му във Вирджиния, заяви Politico.

Мишена на пропалестинските протестиращи беше неотдавнашният министър на защитата Лойд Остин. (ALBERTO PIZZOLI/AFP посредством Getty Images)

Видео на случая, оповестено онлайн, демонстрира дребна група от протестиращи пред дома на Остин скандират „ Остин, Остин, ти не си..., ще продължим да се борим, до момента в който не се откажеш “ и „ Остин, Остин, стани и блесни, окупацията е закононарушение! “

Съобщава се, че събитието се е случило приблизител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР