Съветникът на ръководителя на кабинета на президента на Украйна -

...
Съветникът на ръководителя на кабинета на президента на Украйна -
Коментари Харесай

Подоляк за руските ракети от Северна Корея: Никога досега Оста на Злото не е била толкова очевидна

Съветникът на ръководителя на кабинета на президента на Украйна - Михайло Подоляк, разяснявайки информацията, че Русия употребява против Украйна ракети, трансферирани от Северна Корея, акцентира, че в никакъв случай в историята „ Оста на Злото ” не е била толкоз явна, а маските най-сетне са паднали.

" Вече няма дегизировка... Руската федерация, като част от своята откровена геноцидна война, за първи път удари територията на Украйна с ракети, получени от... Северна Корея. Маските най-сетне бяха свалени ", отбелязва Подоляк в канала си в Telegram, представен от УНИАН.

Той акцентира, че московският режим към този момент не крие желанията си и не се пробва да показа широкомащабна завоевателна война като митична „ денацификация “.

" Сега режимът на Путин удря по украинците с ракети, получени от страна, в която жителите се убиват в концентрационни лагери: за нерегистрирано радио, за диалог с екскурзиант, за гледане на телевизионни сериали. Никога преди в историята класическата " Ос на Злото " не е изглеждала толкоз явно, толкоз карикатурно незаконна: Русия – Иран – Северна Корея. Режимът (в Руската федерация), който залива облеклата на опозиционерите с отрова, се сплоти с деспотизма (в КНДР), където нежелани чиновници се разстрелват от противовъздушни оръдия, и фанатици (в Иран), които бесят хора за друга полова ориентировка “, написа Подоляк.

В същото време той се чуди, дали светът е кадърен да устои на тази " Ос на Злото ".

„ Въпросът към момента е дали силите на положителното, проукраинската коалиция, ще съумеят да сключат най-ефективния съюз, който ще постави завършек на съществуването на „ Оста на Злото “ на 21 век “, заключи Подоляк.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР