Съветът за развитие на външната търговия на Република Китай (TAITRA)

...
Съветът за развитие на външната търговия на Република Китай (TAITRA)
Коментари Харесай

TAITRA отвори нов бизнес център у нас

Съветът за развиване на външната търговия на Република Китай (TAITRA) сътвори 11 нови бизнес центъра през последното тримесечие, увеличавайки броя им до 30, съобщи комерсиалната група, спонсорирана от държавното управление.

TAITRA разгласи, че ще отвори нов център в Индия, в Ню Делхи по-късно тази година.

Бизнес центровете, които работят в границите на взаимната стратегия сред TAITRA и Министерство на стопанската система, имат за цел да обезпечат поддръжка на тайванските компании, искащи да обхванат на непознати пазари.

Новите 11 бизнес центъра са ситуирани в Милано, Будапеща, Москва, София, Алжир, Лагос - Нигерия, Йоханесбург, Ню Йорк, Сан Франциско, Торонто и Куала Лумпур. TAITRA съобщи, че те покриват население от 900 милиона души, а всичките 30 центъра обгръщат 26 страни с население от 3.5 милиарда души.

В Индия TAITRA ръководи три бизнес център, ситуирани в Мумбай, Ченай и Калкута. В Русия центровете са два – в Москва и Санкт Петербург.

Тайванските компании заплащат по 102 щатски $ на месец, с цел да получат достъп до услугите на центровете, което им дава огромни преимущества и достъп до разнообразни пазари, като получената информация и съвещания спомагат за повишане на конкурентоспособността и по-доброто другарство с нови евентуални клиенти и търговски сътрудници.

Търговската група и Министерство на защитата започнаха взаимната стратегия през 2012 година, целейки да дават на локалните компании постоянна основа за разширение на обсега им в чужбина.

Към края на 2017 година от центровете са се възползвали близо 500 компании и търговски асоциации. Сред тях са телекомуникационният оператор Chunghwa Telecom, индустриалният снабдител на лични компютри Advantech Co., доставчикът на съоръжение за видеонаблюдение Vivotek Inc., Тайванската асоциация за машинна промишленост и други.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР