Съветът за електронни медии не успя да избере нов генерален

...
Съветът за електронни медии не успя да избере нов генерален
Коментари Харесай

СЕМ не избра шеф на БНР след първото гласуване

Съветът за електронни медии не съумя да избере нов общоприет шеф на БНР след първото гласоподаване. Нито един от претендентите не получи нужните три от пет гласа. 

По два вота получиха краткотрайният началник на радиото Антон Митов и Андон Балтаков. Балтаков бе подсилен от Бетина Жотева, член на Съвет за електронни медии от квотата на някогашния президент Росен Плевнелиев, и от най-новия член на Съвет за електронни медии от квотата на ГЕРБ Галина Димитрова. За Митов гласуваха шефът на Съвет за електронни медии София Владимирова от квотата на ГЕРБ и Розита Еленова, която също е представител на Народното събрание. Ивелина Димитрова, което е от квотата на настоящия държавен глава Румен Радев, даде гласа си за някогашния шеф на „ Радио София “ Митко Димитров. Следващото гласоподаване ще се организира след час.

Останалите участници в състезанието на Съвет за електронни медии са Александър Велев, който бе шеф на БНР от 2016 до 2019 година, работещата в радиото Даниела Манолова и някогашният основен счетоводител на медията Жени Гаджалова. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР