Съветът за електронни медии днес изслуша двама кандидати за генерален

...
Съветът за електронни медии днес изслуша двама кандидати за генерален
Коментари Харесай

Митко Димитров представи пред СЕМ концепция за БНР под мотото „Информирани по всяко време"

Съветът за електронни медии през днешния ден изслуша двама претенденти за общоприет шеф на БНР - Милен Митев и Митко Димитров.

Концепцията на Димитров е под мотото „ Информирани когато и да е ", а един от акцентите в нея е привличане на спомагателни доходи от реклама, спонсорство и други източници:

" Допълнителни доходи биха пристигнали в сметките на БНР точно посредством увеличение на рекламната активност, преразглеждането на ценовата политика, която сега съгласно мен, е на повишени равнища.

По-активното присъединяване в европейски планове също би привлякло спомагателни средства, с цел да могат да бъдат раздавани по-късно като в допълнение материално стимулиране. Това може да се случи още от началото на идната календарна година ".

Сред целите, които Димитров показа, са техническото и софтуерното обновяване, стратегиите на публичното радио и изявите на музикалните сформира.

Митко Димитров предлага организирането на огромен фестивал за българска музика и счита също, че е нужен обзор на административните звена, с цел да бъде олекотена административната конструкция на радиото.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР