Съветът по транспорт към БСП: Само неотложни мерки сега ще

...
Съветът по транспорт към БСП: Само неотложни мерки сега ще
Коментари Харесай

Пощите и дигитализацията също са във фокуса на вниманието на специалистите от столетницата

Съветът по превоз към Българска социалистическа партия: Само неотложни ограничения в този момент ще запазят работните места в бранша

Независими специалисти от сектора притегли Българска социалистическа партия, с цел да помогне на сектора с рационални оферти

На няколко бранша ще бъде разграничен Съветът по превоз, осведомителни технологии и известия към Националния съвет на Българска социалистическа партия. Железопътният превоз, автомобилният, водният и въздушният са диференцирани като категории под шапката на Съвета, свое настрана място като сектори получиха пощите и дигитализацията в границите на новосформираната конструкция.
Този Съвет е част от 17-те, основани след 50-тия юбилеен конгрес на Българска социалистическа партия по предложение на ръководителя на партията Корнелия Нинова. Те обгръщат разнообразни ресори, а задачата им е да проучват политиката на обособените министерства в държавното управление и да оферират съответни решения на проблемите на българските жители, останали неглижирани от формалните ведомства.
Председател на Съвета по превоз, осведомителни технологии и известия към Националния съвет на Българска социалистическа партия е заместник-председателят на Парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски. Още на първото съвещание на структурата бяха включени и редица външни специалисти от всеки един от браншовете, към този момент са конкретизиран и работните цели приоритети.
Спешни ограничения са нужни в транспортния бранш, с цел да бъдат непокътнати работните места на работещите там и след Коронавирус рецесията е единомислещото мнение на участниците в стартовото съвещание на Съвета. Те ще изготвят различни оферти за Бюджет за 2021 в бранш „ Транспорт ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР