Саутхамптън шокира Челси, побеждавайки с 1:0 като лондончани в мач

...
Саутхамптън шокира Челси, побеждавайки с 1:0 като лондончани в мач
Коментари Харесай

Уорд-Праус след гола срещу Челси: Усещането е невероятно

Саутхамптън шокира Челси, побеждавайки с 1:0 като лондончани в мач сред двата тима от 24-ия кръг на Премиър лийг. Единственият гол в срещата означи Джеймс Уорд-Праус след необикновено осъществяване на директен свободен удар директно преди края на първото полувреме. Халфът бе разчувствам след мача и разяснява триумфа на тима си.

„ Усещането е необикновено. Очевидно мачът беше малко засенчен от травмата на Сезар Аспиликуета и ние му желаем всичко най-хубаво. Надяваме се, че той е добре. Беше сложен сезон за нас. Досега ни липсваше поредност във всички аспекти на нашата игра, само че новият управител Рубен Селес пристигна тази седмица и към този момент е приказен. Той изравни успокои всички. Не е моя работа да вземам решенията, само че който и да е управител, ние ще се погрижим да дадем 100% от себе си ”, сподели след мача Уорд-Праус, представен от Военновъздушни сили.

След успеха “светците ” не престават да са на дъното в класирането на Премиър лийг, само че към този момент единствено на три точки от избавителния бряг.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР