Саудитският Ал Насър отрече в договорът на суперзвездата Кристиано Роналдо

...
Саудитският Ал Насър отрече в договорът на суперзвездата Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Ал Насър: Не сме задължавали Роналдо да подкрепи Саудитска Арабия за Мондиал 2030

Саудитският Ал Насър отхвърли в договорът на суперзвездата Кристиано Роналдо да е включена уговорка, съгласно която португалецът би трябвало да поддържа кандидатурата на Саудитска Арабия за хазаин Световното състезание през 2030 година Страната кандидатства дружно с Египет и Гърция за домакинство на 24-ия Мондиал в историята.

Ал Насър разгласява изказване, съгласно което клубът не е предиздвикал 37-годишният Роналдо да обещае, че ще поддържа кандидатурата на страната и оправда слуховете, че футболистът е получил спомагателни 200 млн. евро, което е съвсем толкоз, колкото ще получава годишно в клуба, с цел да бъде дипломат на Саудитска Арабия по пътя към приемането на най-големия футболен конгрес в страната след 7 години.

Ето какво написаха от клуба:

„ ФК Ал-Насър би желал да обясни, че обратно на новините, договорът на Кристиано Роналдо с Ал-Насър не включва задължения към никакви кандидатури за Световното състезание. Неговият главен фокус е върху Ал-Насър и да работи със своите съотборници, с цел да помогне на клуба да реализира триумф “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР