Саудитска Арабия е почти сигурно домакин на Световното първенство по

...
Саудитска Арабия е почти сигурно домакин на Световното първенство по
Коментари Харесай

Саудитска Арабия със сигурност ще бъде домакин на Световното първенство по футбол през 2034 г., тъй като Австралия отпадна

Саудитска Арабия е съвсем несъмнено хазаин на Световното състезание по футбол през 2034 година за мъже, откакто австралийската футболна федерация отхвърли да взе участие в наддаването.

ФИФА дефинира вторник като краен период за подаване на кандидатура за домакинство на шампионата, само че решението на Австралия да се отдръпна оставя Саудитска Арабия като единствения разгласен претендент.

Продължете да четете

лист от 4 детайла Обзор от Близкия изток: Мароко означи като хазаин на Световното състезание през 2030 година Саудитска Арабия назначи италианеца Роберто Манчини за треньор на националния тим Какъв ще бъде „ резултатът на Роналдо “ върху саудитския футбол и отвън него? Футболни шефове на Катар и Саудитска Арабия печелят места в Съвета на ФИФА завършек на списъка

„ Проучихме опцията да аплайваме за домакинство на Световното състезание по футбол и – откакто взехме под внимание всички фактори – стигнахме до заключението да не го вършим за надпреварата през 2034 година “, се споделя в изказване на Football Australia (FA)..

ФИФА към момента би трябвало да удостовери Саудитска Арабия като хазаин – решение, което евентуално ще бъде взето през идната година – само че успеха в този момент наподобява условност.

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР