Сатурн започна своето ретроградно пътуване от знака на Водолей обратно

...
Сатурн започна своето ретроградно пътуване от знака на Водолей обратно
Коментари Харесай

Как ще повлияе ретроградният Сатурн на любовния живот на всяка зодия

Сатурн стартира своето ретроградно пътешестване от знака на Водолей назад в Козирог на 11 май. Този назадничав пренос ще продължи цялото лято и ще приключи на 29 септември.

През това време всички ще желаеме да поемем ангажимент на по-дълбоко равнище, до момента в който търсим способи да почувстваме любовта, а не просто да я следим в профил . Кажете на индивида, който харесвате, по какъв начин се чувствате! Ако сте под самоизолация със своята половинка, планирайте сантиментална среща у дома! Ако сте необвързани, започнете да набелязвате повече евентуални претенденти в Tinder или си уредете онлайн среща.
 Блестящият и дългогодишен маникюр вкъщи е задача допустима с новата сбирка на Douglas Edna предлага Блестящият и дългогодишен маникюр вкъщи е задача допустима с новата сбирка на Douglas
От май до септември: Ретроградни Венера, Юпитер и Сатурн - познатите правила се трансформират >>>

Докато Сатурн е назадничав, ще преоценяваме с кого и с какво сме обвързали сърцата си и ще си изясним какво в действителност желаеме. Ще предизвикаме нашите хрумвания за това по какъв начин би трябвало да наподобяват любовта и връзките. Особено сега откриваме, че старите ни упования не дават отговор на актуалната ни действителност – тъй че би трябвало да измислим нещо ново.

Ето какво да чака всяка зодия от този пренос:
Какво да чака всяка зодия в любовта от ретроградния Сатурн 12 фотоси  Какво да чака всяка зодия в любовта от ретроградния Сатурн  Какво да чака всяка зодия в любовта от ретроградния Сатурн  Какво да чака всяка зодия в любовта от ретроградния Сатурн  Какво да чака всяка зодия в любовта от ретроградния Сатурн
 магическа топка Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР