Сатурн, който ни мъчи от 4 юни с ретроградността си,

...
Сатурн, който ни мъчи от 4 юни с ретроградността си,
Коментари Харесай

Разрешаваме проблемите в любовта и бизнеса: Сатурн вече не е ретро

Сатурн, който ни мъчи от 4 юни с ретроградността си, обръща своя ход, откакто преди 10 години го направи и Плутон, дето ни пречеше още от май. Това е добър знак, както написа топастрологът Венета Матева:

„ От компанията ретроградни това лято се отдръпва мъдрият преподавател и стопанин на кармата – Сатурн. На 18-и октомври той стопира да се движи и на 23-и октомври, неделя, излиза от ретроградна фаза, оставайки стационарен още три дни.

Хрумва ми да сравня ретроградния интервал с време, прекарано в огромен аероплан, изобразяващ пътуването на живота ни. Настанени сме комфортно с куп мисли и проекти и без опция да вършим каквото и да било. Имахме разполагаем близо 5 месеца да разсъждаваме, подреждаме, разместваме, мечтаем, усещаме, надяваме се, проучваме и плануваме. Време е да се огледаме, да вдигнем услужливата масичка пред нас, да потърсим връхната си дрешка и да се подготвим за слизане.

Сатурн от позицията си в символ Водолей има за цел да ни оказва помощ и да ни подарява с мъдрост в новите ни инициативи и проекти. Неговото ретроградно придвижване може би забави някои наши планове, само че точно те имаха потребност от нашето внимание и нова позиция.

С директното придвижване на Сатурн очаквайте развръзка на затънали във времето проблеми и нерешени загадки. Очаквайте изясненост, нареждане и отговори. 


Между 18-и и 28-и планетата ще бъде стационарна. В това време може да имате възприятието, че всичко което сте почнали, забавя ход и търпеливо стопира в изчакване на по-добра опция да се случи. Не бързайте и не изисквайте непременно. Помислете дали не ви се дава опция за последни корекции и финални линии.
До 30-и януари 2023 година Сатурн за повторно ще мине по пътя, по който мина преди да бъде назадничав , или, професионално казано, се намира в ретроградна сянка.

Времето дотогава ще ни даде опция за корекция на каузи, разбор на връзки и проверка на това, което към този момент сме почнали. Ще имаме

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР