Сътрудничеството между Русия и Китай в търговията и инвестициите ще

...
Сътрудничеството между Русия и Китай в търговията и инвестициите ще
Коментари Харесай

Китай предрича експлозивен ръст на икономическото сътрудничество с Русия

Сътрудничеството сред Русия и Китай в търговията и вложенията ще се уголемява, икономическото съдействие сред двете страни го чака избухлив растеж, съобщи в изявление за РИА Новости ръководителят на Китайската асоциация за развиване на предприятията в чужбина (CODA) Хе Чженвей.

" Сега китайските компании влагат доста в съветския пазар. Всички знаят, че Китай постоянно се застъпва за глобализацията, за развиването на глобализацията, за това, стопанската система да принадлежи на целия свят, т.е. за подобен модел на стопанска система, при който всички по света си сътрудничат. Ето за какво, виждайки опциите на съветския пазар, китайските компании, изхождайки от правилата на пазара, ще се възползват, несъмнено, от тези благоприятни условия. Следователно съдействието с Русия, било в търговията или в вложенията, ще се уголемява ", сподели той.

Хе Чженвей означи, че е оптимист за съдействието сред Русия и Китай в тази сфера.

" Мисля, че руско-китайското икономическо съдействие чака избухлив напредък. Според нашите прогнози няма подозрение, че задачата за двустранна търговия от...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР