Сътрудничеството между Кристофър Нолан и компанията Warner Bros е едно

...
Сътрудничеството между Кристофър Нолан и компанията Warner Bros е едно
Коментари Харесай

Атомна бомба раздели Кристофър Нолан и Warner Bros

Сътрудничеството сред Кристофър Нолан и компанията Warner Bros е едно от най-плодотворните в актуалното кино. За " Уорнър " той снима шлагерите си " Генезис ", " Интерстелар ", трилогията за Батман и историческия " Дюнкерк ". Последното им съдействие - " Тенет ", обаче донесе отчаяние и на двете страни. Нолан е безжалостен почитател на " кино преживяването " и настояваше до последно филмът му да излезе единствено и само на огромен екран. В последна сметка това се случи - макар пандемията, единствено с към месец забавяне от в началото плануванаъа премиера. " Тенет " бе първото огромно холивудско заглавие, което излезе по кината през 2020-а, откакто коронавирусът затвори всичко през март. Той обаче се показа неособено приемливо в боксофиса (можеше да се чака предвид на ситуацията), а незабавно по-късно " Уорнър " взеха решение да пуснат всичките си огромни заглавия в HBO Go редом с премиерата на кино. Кристофър Нолан бе измежду първите създатели, които показаха шумното си отчаяние от това решение. 

И защото краят на пандемията не се види, макар сполучливия ход на имунизацията в редица страни, режисьорът реши да не рискува повече спорове с " Уорнър ". Той ще снима идващия си филм - история за основателя на атомната бомба Роберт Опенхаймер - за друго студио, а точно Universal.

Deadline оповестява, че режисьорът на " Мементо " и " Интерстелар " се е срещнал с представители на съвсем всички огромни студиа, в това число и стрийминг колоса Netflix. В последна сметка обаче наддаването завоюва Universal. 

Що се отнася до кино лентата, той бележи самобитно завръщане на Нолан на бойното поле на Втората международна война. Филмът ще опише за Дж. Робърт Опенхаймер и ролята му в плана " Манхатан ", от който се ражда първото в света нуклеарно оръжие. В една от основните функции ще влезе Килиан Мърфи, с който режисьорът към този момент е работил във филмите за Батман, " Генезис " и " Дюнкерк ". 

Работата по кино лентата ще стартира при започване на 2022-ра. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР